Praktische info

Tarieven 

  • Coaching/Reflectie: op aanvraag
  • Lezingen en workshops: op aanvraag

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (Het NVPA), waardoor mijn zorgconsulten in diverse gevallen (deels) worden vergoed door zorgverzekeraars. Coaching en reflectie vallen hier niet onder. Wil je van mij een zorgbehandeling ontvangen, kijk dan op www.claudiafuss.nl.

Afspraak maken 

Wil je een afspraak maken, stuur me dan een mailtje met je wensen en telefoonnummer naar claudiafuss@hetnet.nl. Dan neem ik telefonisch contact met je op en bespreken we hoe ik je kan helpen. Ook voor lezingen, trainingen en workshops kun je me bereiken via claudiafuss@hetnet.nl.

Locatie en parkeren

Tenzij anders afgesproken vinden de gesprekken plaats aan de Anne de Vriessingel 15, 2652 HL te Berkel en Rodenrijs. Parkeren kan bij consulten op de oprit en bij workshops op het openbare parkeerterrein bij winkelcentrum het Gouden Hart, op circa 1 minuut loopafstand. Denk in dat laatste geval aan de blauwe kaart. Metrolijn E, de Randstadrail, stopt op circa 2 minuten loopafstand bij halte Westpolder Bolwerk. Daar stoppen ook diverse bussen.

Verplaatsen afspraak

Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak kan ik geen andere cliënt meer inplannen en zal de afspraak in rekening worden gebracht. Net als bij niet verschijnen of te laat komen.